Porsche Macan Forum banner
181 - 200 of 1,596 Posts
przylegający do tylnej diody LED.
Oba tylne światła obrysowe są włączone (w świetle dziennym bardzo trudno je odróżnić). Po stronie kierowcy znacznik znajduje się po lewej stronie tylnej diody LED. Po prawej stronie tylnej diody LED znajduje się odblask. Brak tylnych świateł przeciwmgielnych.

Czy jest jakiś entuzjasta Macana w rejonie Houston, który chciałby pomóc innemu entuzjaście w aktywacji następujących ukrytych funkcji? 1. Zdalne zamykanie i otwieranie okien i szyberdachu. 2. Zmiana sygnału skrętu z 3 na 5 mignięć. Obiecuję, że warto będzie poświęcić na to czas.

• Like
Reactions: lomelo_x
Cieszę się, że mój film był pomocny. (-:

Wysłane z mojego SM-G960F za pomocą Tapatalk
To było również bardzo pomocne dla mnie. Zapytałem o to mój salon i dałem im znać, że natknąłem się na film pokazujący, jak to włączyć. Początkowo wrócili z wyceną ponad 4000 dolarów, która obejmowała mnóstwo sprzętu, więc przypomniałem im, że jestem prawie pewien, że mam już cały sprzęt (2018 GTS z Lane Departure Warning i PDLS z bi-ksenonami) i poprosiłem ich o ponowne sprawdzenie linku. Musieli obejrzeć film, ponieważ włączyli to dla mnie za koszt jednej godziny pracy (188 $). Odniosłem wrażenie, że zrobili to po raz pierwszy, ponieważ nie byli pewni, czy to działa, ponieważ nie byli w stanie przetestować tego ze wszystkimi światłami miejskimi w okolicy.

Ogromne podziękowania dla Don16 i gratulacje dla mojego salonu za współpracę ze mną przy tym „eksperymencie” :)

Musi się oprzeć .....kupowaniu.....Uruchomienie....."opór jest daremny"

Dobra robota Run Buh !
Tak @Teddis. Nawet jeśli mam PIWIS, poważnie rozważam zakup Launch. PIWIS jest po prostu zbyt uciążliwy w obsłudze... połącz... przetłumacz niemiecki... itp...

Czy ktoś chciałby dołączyć do grupy i kupić Launch Mini? Możemy zakodować nasze samochody, a następnie wysłać je od członka do członka!
Nie mam pojęcia, jak działa Launch, ale zakładam, że byłby on powiązany z konkretnym numerem VIN... prawda?
Jeśli nie, to jestem chętny. Gdzie jest do niego link?

Nie mam pojęcia, jak działa Launch, ale przypuszczam, że byłby powiązany z konkretnym numerem VIN... prawda?
Nie jest powiązany z konkretnym numerem VIN (przynajmniej mój nie jest). Użyłem już swojego w dwóch różnych Porsche. Narzędzie jest przeznaczone do użytku przez warsztaty samochodowe. Mój zestaw zawierał tak wiele różnych złączy do innych samochodów (stare BMW z okrągłym złączem pod maską do resetowania wskaźników serwisowych, na przykład). Nie powinno być problemu z udostępnianiem go.

Nie mam pojęcia, jak działa Launch, ale zakładam, że byłby powiązany z konkretnym numerem VIN... prawda? Jeśli nie, to jestem za. Gdzie jest link do tego?
Link:

Najtrudniej jest dowiedzieć się, który z nich wybrać. Dla przypomnienia, mam 2021 Launch PROS (sic) Mini (nie PRO, PROS). Wydaje się, że robi całe kodowanie i konserwację itp., które robi droższe V+. Nie można się pomylić z 2021 V+. Większy ekran, większa bateria, możliwość rozbudowy pamięci - PROS Mini jest mniejszy, ma mniejszą baterię, a pamięci nie można rozbudować. To tylko tablety z Androidem - prawdopodobnie Lenovo.

Należy pamiętać, że te rzeczy pochodzą z Chin. Nie zarejestrowałem swojego osobistego konta e-mail na tym urządzeniu. Użyłem konta tymczasowego (bezpłatnego z outlook.com, gmaila, cokolwiek). Nie pozwalam nawet tym rzeczom w mojej głównej domowej sieci bezprzewodowej. Pozwalam im łączyć się tylko z moją gościnną siecią bezprzewodową. Musisz być w sieci bezprzewodowej, aby używać tych rzeczy (aktualizacje i pobieranie).

Czy ktoś wie, o co chodzi z przyciskami "Joker" w ustawieniach PCM????

UWAGA: NIE DOTYCZY TO MODELU MACAN. Zobacz, jak ustawić dostępne opcje przycisków jokera w tym poście:

181 - 200 of 1,596 Posts