PS - Jeśli chcesz kopię, po prostu wyślij mi PW, a wyślę Ci ją e-mailem (około 3 MB .PDF)
A gdybym robił instalację, założyłbym je do tyłu i z przoduagree. If I were doing the same install, I would like the tips to be flush with the diffuser.
Nie jestem w 100% zadowolony z instalacji, ale spieszyłem się, żeby się stamtąd wydostać, więc na razie tak jest. Jest miejsce na wciśnięcie końcówek dalej (tak jak w przypadku oryginalnych końcówek, które usunąłem do malowania wcześniej) i wcisnę je trochę, kiedy wrócę.Fajna modernizacja z dźwiękiem. Końcówki wydechu wydają się jednak trochę za długie? Ale może to tylko kąt zdjęcia?
Mógłby ktoś ponownie udostępnić instrukcję? Zamierzam kupić PSE, ale chcę szybko przejrzeć instrukcję obsługi, aby upewnić się, że dealer wycenia mi rozsądne godziny pracy.
Mój serwer stracił dysk w niedzielę, czekam dzisiaj na wymianę. Link powinien działać jutro.Czy ktoś może ponownie udostępnić przewodnik? Chcę kupić PSE, ale chcę szybko przejrzeć instrukcję pracy, aby upewnić się, że dealer podaje mi rozsądne godziny pracy.
Dzięki
Jaki salon i ile?Czy ktoś może ponownie udostępnić przewodnik? Chcę kupić PSE, ale chcę szybko przejrzeć instrukcję obsługi, aby upewnić się, że dealer wycenia mi rozsądne godziny pracy.
Dzięki
Zamontowałem AWE kilka miesięcy temu, ale dziękuję.Dostałem wycenę na 1365 za robociznę, a doradca serwisowy jest skłonny udzielić dodatkowych 10% rabatu za bycie członkiem PCA. Próbuję uzyskać wycenę OTD, która wynosi około 5 $, jak stwierdziłeś. Czy jesteś na rynku, aby taką uzyskać? Może uda nam się uzyskać dodatkowe rabaty na części, jeśli pójdziemy razem?
Mimo że części fabryczne kosztują majątek, wolę części fabryczne ze względu na dopasowanie i ogólny wygląd.
Ponownie uruchomiony, spróbuj teraz.Czy ktoś może ponownie udostępnić przewodnik? Chcę kupić PSE, ale chcę szybko przejrzeć instrukcję obsługi, aby upewnić się, że dealer podaje mi rozsądne godziny pracy.
Dzięki
Próbowałem właśnie go pobrać. U mnie też nie działa.Czy ktoś może opublikować plik PDF, ponieważ nadal nie działa? Dzięki.
Wysłane z mojego Nexus 9 za pomocą Tapatalk
Spróbuj ponownie. Kilka dni temu nie działało i właśnie teraz to pobrałem.Właśnie spróbowałem to pobrać. U mnie też nie działa.
To świetna cena. Gdzie znajduje się Twój dealer?Just had the dealer install the PSE and Sport Plus. $4800 total, but oh what a sound!!!!
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
Mieszkam w rejonie zatoki San Francisco. Czy mógłbyś mi podać nazwę sklepu / dealera, który pomógł Ci zainstalować wydech? Jestem zainteresowany zakupem AWE lub remusa.Miałem AWE zainstalowane kilka miesięcy temu, ale dziękuję.
Tak! Cena brzmi całkiem nieźle! Jestem również zainteresowany lokalizacją.That's a great price. Where is your dealer located?