Porsche Macan Forum banner
21 - 40 of 88 Posts
Po wysłuchaniu fabrycznego, PSE i kilku systemów aftermarketowych, zostaję przy fabrycznym w moim Turbo. Z czasem fabryczny system naprawdę rozwinął ładne brzmienie i wciąż czuję, że podwójne turbosprężarki wyciszają większość tego, co chcę usłyszeć we wszystkich systemach.

Fajna modernizacja z dźwiękiem. Końcówki wydechu wydają się jednak trochę za długie? Ale może to tylko kąt zdjęcia?
Nie jestem w 100% zadowolony z instalacji, ale spieszyłem się, żeby się stamtąd wydostać, więc na razie tak jest. Jest miejsce na wciśnięcie końcówek dalej (tak jak w przypadku oryginalnych końcówek, które usunąłem do malowania wcześniej) i wcisnę je trochę, kiedy wrócę.

Mimo wszystko końcówki są zaprojektowane tak, aby wystawały, aby pokazać włókno węglowe i logo Remus. Oryginalne są zwężane, aby praktycznie licować, aby zachować pozory zdolności terenowych. Nie jest to dla mnie problem, ale może być dla innych.

Czy ktoś może ponownie udostępnić przewodnik? Chcę kupić PSE, ale chcę szybko przejrzeć instrukcję pracy, aby upewnić się, że dealer podaje mi rozsądne godziny pracy.

Dzięki
Mój serwer stracił dysk w niedzielę, czekam dzisiaj na wymianę. Link powinien działać jutro.

Czy ktoś może ponownie udostępnić przewodnik? Chcę kupić PSE, ale chcę szybko przejrzeć instrukcję obsługi, aby upewnić się, że dealer wycenia mi rozsądne godziny pracy.

Dzięki
Jaki salon i ile?

Zazwyczaj widziałem 1500-1700 w wątkach PSE w ciągu ostatniego roku. Oprócz samego wydechu jest również nowa wiązka przewodów, konsola i prawdopodobnie także instalacja oprogramowania.

Kiedy przyjrzałem się modernizacji, całkowity koszt wyniósł około 5 tys. 3000 $ za sprzęt, 1700 $ za instalację, a następnie dodaj 8% podatku od sprzedaży.

Możesz dostać lepiej brzmiący AWE za połowę ceny, w tym instalację.

Otrzymałem wycenę na 1365 za robociznę, a doradca serwisowy jest skłonny udzielić dodatkowych 10% rabatu za bycie członkiem PCA. Próbuję uzyskać wycenę OTD, która wynosi około 5 $, jak stwierdziłeś. Czy jesteś zainteresowany uzyskaniem takiej wyceny? Może uda nam się uzyskać dodatkowe rabaty na części, jeśli pójdziemy razem?

Choć części fabryczne kosztują fortunę, wolałbym części fabryczne ze względu na ich dopasowanie i ogólny wygląd.

Dostałem wycenę na 1365 za robociznę, a doradca serwisowy jest skłonny udzielić dodatkowych 10% rabatu za bycie członkiem PCA. Próbuję uzyskać wycenę OTD, która wynosi około 5 $, jak stwierdziłeś. Czy jesteś na rynku, aby taką uzyskać? Może uda nam się uzyskać dodatkowe rabaty na części, jeśli pójdziemy razem?

Mimo że części fabryczne kosztują majątek, wolę części fabryczne ze względu na dopasowanie i ogólny wygląd.
Zamontowałem AWE kilka miesięcy temu, ale dziękuję.

Czy ktoś może ponownie udostępnić przewodnik? Chcę kupić PSE, ale chcę szybko przejrzeć instrukcję obsługi, aby upewnić się, że dealer podaje mi rozsądne godziny pracy.

Dzięki
Ponownie uruchomiony, spróbuj teraz.

• Like
Reactions: jimmy and SoCalS5
Skończyłem czytać instrukcję obsługi. Naprawdę wygląda na to, że rozbierają cały samochód tylko po to, żeby poprowadzić okablowanie od tyłu do przodu. Czuję, że po zakończeniu instalacji będzie to prosiło się o grzechotanie wykończenia. :/

Działa dla mnie - czy można umieścić jakieś próbki dźwięku wydechu Remus? Jestem naprawdę ciekaw, czy zrobi coś dla mojego Macana diesla (ponieważ w ogóle nie ma dźwięku, co po moim Boxsterze S jest rozczarowaniem).

Just had the dealer install the PSE and Sport Plus. $4800 total, but oh what a sound!!!!

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
To świetna cena. Gdzie znajduje się Twój dealer?

21 - 40 of 88 Posts