Zamówiłem więc nowego Macana kilka tygodni temu i od tego czasu modyfikuję zamówienie. Początkowo rozważałem Cayenne GTS i byłem gotowy złożyć zamówienie. Po obsesyjnym myśleniu, które prawdopodobnie wszyscy mamy, gdy chodzi o zamawianie czegoś takiego, zacząłem naprawdę przyglądać się Macanowi GTS. Mam najemcę, który wynajmuje dla mnie i ma Macana GTS i zaczął mi się podobać po tym, jak widziałem go codziennie w pracy, pomyślałem, że zakochałem się po jeździe, więc zamówiłem GTS 2024 i pomyślałem, że to koniec, koniec z trudnymi decyzjami. Wczoraj poszedłem do lokalnego dealera Porsche, ponieważ byłem skonfliktowany co do kolorów i mam czas do 5 marca na wprowadzenie jakichkolwiek zmian. Zobaczyłem Cayenne S w kolorze kredowym i czarnym i przewróciło mi się w żołądku. Zastanawiałem się, czy podjąłem właściwą decyzję: „Ma silnik V-8. Oba wyglądają niesamowicie. Zastanawiałem się tylko, czy ktoś zmagał się z tą samą decyzją i czy ktoś podjął decyzję z Macana na Cayenne i czy tego żałował, czy też odwrotnie. Wszystkie moje dzieci jeżdżą własnymi pojazdami, więc rzadko ktoś będzie siedział na tylnym siedzeniu. Nigdy nie zabiorę go na tor ani nie będę nim ścigał się na bocznych drogach, miejsca w każdym z nich byłoby dla mnie wystarczająco. TIA.